Vårfint från Sign Of Sweden

I samarbete med Rabble:

Hej på er kära läsare!

Ut med det gamla och in med det nya!

Våren är på ingång och i och med det så vill vi gärna shoppa lite nytt som piggar upp oss efter en lång vintersäsong. Något som gör oss glada här på magazinebluebird, är fina små praktiska prylar som man har i väskan. En fin anteckningsbok blir så mycket trevligare att skriva i, jämfört med ett slitet gammalt anteckningsblock. Nyckelringar är något som bör bytas ut emellanåt då de lätt blir slitna och skavda. För att inte tala om hur många bakterier som fastnar på dem… Att använda ett passfodral skyddar bra mot stötar och gör att passet håller sig fint längre.

Ett svenskt märke som säljer fina stilrena accessoarer med initialer är Sign of Sweden. Besök deras hemsida: https://signofsweden.se/  De flesta produkterna på hemsidan finns i olika färger och du kan lägga till din egna logga. Här nedan ser du ett litet urval av våra favoriter.

AnteckningsbokDeal- BerlinJannaVeganskt passfodral (croco)

 

Just nu har Sign of Sweden ett samarbete med Rabble som innebär rabatt. Vem älskar inte att få 20% rabatt på sitt köp? Du kan spana in rabatten här: https://www.rabble.se/sign-of-sweden-rabattkod-3704

 

Vi vill passa på och önska en trevlig helg, hoppas att solen tittar fram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.