Recension av Lumene Valo Glow Boost

I samarbete med Buzzador så fick vi testa Lumene Valo Glow Boost (inlägget innehåller adlinks)

Varför ska man använda serum?

Serum är en relativt ny hudvårdsprodukt som  blivit riktigt populär. Den ska appliceras på huden i ansiktet efter rengöring men före dag- och nattkräm. Serum kan boosta din hud på djupet eftersom det består av mindre molekyler än vad krämer gör. Produkten kan på så sätt tränga djupt in i huden och leverera aktiva ingredienser. Du kan öka ditt kollagen och behålla fukten bättre med hjälp av serum. Produkten är extra lämplig vid pigmentfläckar, rynkor och rosacea. Serum passar män som kvinnor.

Lumene glow boost

Lumene Valo Glow Boost – Recension

Lumene Valo Glow Boost passar alla hudtyper. Serumet innehåller hjortronextrakt och lystergivande C-vitamin som livar upp trött och glåmig hud. Produkten tillför fukt och bidrar till slätare hud. Priset ligger runt 289 kronor. Du kan köpa serumet hos bland annat Lyko. Via denna länk får du 10%.

Lumene Valo Glow är av genomskinlig konsistens. Den har en fräsch doft och lägger sig snabbt till rätta på huden. Vad vi märkte så lämpar sig produkten bäst på platser i ansiktet där du vill ha lite extra lyster. Den passar exempelvis extra bra på nästoppen och på kinderna. Vi blev lite väl glansiga då vi prövade att använda den i pannan. En trevlig produkt som vi gärna använder vidare!

Extra plus får Lumene för att dem klassas som ett cruelty-free märke – dem testar inte sina produkter på djur. Det känns dessutom bra att sponsra företag som kommer ifrån norden. Lumene är ett finskt skönhetsmärke som har ett brett hudvårdssortiment men även massor av smink.

Andra Lumene produkter vi gillar

  • Clarifying Toner – Avsluta alltid din rengöringsritual med ansiktsvatten (utseendet på förpackningen är nyligen utbytt).
  • Hydrating Cleanser – Mjukgörande ansiktsrengöring (har även den bytt utseende)
  • Hydrating Mist – Fuktspray, smidig boost för torr och trött hud under dagen

 

Lumeneprodukter vi gillar

#glowboostbuzz #lovemylumene @lumenesverige #buzzador

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.